Read with your child.
It does not take as much of your time as you might think to get all the benefits of reading.
Let's take a look at the power of reading 30 minutes a day.
30 minutes x 30 days = 900 minutes or 15 hours per month
15 hours x 12 months = 180 hours per year
180 hours x 5 years = 900 hours over 5 years
A small investment of 30 minutes a day to obtain all the benefits of reading can really have significant educational returns!
2309 28th Avenue South Minneapolis, MN 55406
Telephone: 612.668.4950 | Fax: 612.668.4960